Северна Македонија со меѓународен сертификат за Безбедно патување

29 јуни 2021
Република Северна Македонија го доби меѓународниот сертификат за „безбедно патување“ од Светскиот совет за патување и туризам. Сега сите се добродојдени да ја посетат нашата преубава земја без рестрикции.
Повелете и неколку видеа за инспирација и помош во одлуката што да се посети: